آموزش پخت آبگوشت گوجه یزدی

مواد لازم جهت پخت آبگوشت گوجه یزد
سردست گوسفند                      ۳۰۰ گرم
نخود                                   ۱۰۰ گرم

گوجه فرنگی                         ۲ قاشق سوپ خوری

زردچوبه                             یک قاشق چای‌خوری

سیب زمینی                           سه عدد

بادمجان قلمی                         ۴ عدد

گوجه فرنگی کوچک                 ۴ عدد

زیره سیاه                             یک دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل                           به میزان لازم
طرز تهیه آبگوشت گوجه یزد

نخود را از چند ساعت قبل خیسانده و سپس آب نخود خیس شده را خالی کرده سپس آن را به همراه گوشت در قابلمه حاوی آب روی حرارت ملایم می ریزیم تا به مدت سه ساعت بپزد .
گوجه فرنگی و در تابه ای حاوی روغن داغ روی حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا خوش رنگ شود سپس زردچوبه را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم
پس از آن رب گوجه فرنگی را به قابلمه گوشت اضافه میکنیم . در ۴۵ دقیقه آخر پخت گوشت
سیب زمینی را به همراه مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه میکنیم
بادمجان ها را در تابه حاوی روغن حرارت داده شده سرخ می کنیم تا طلایی شود و آن ها را به همراه گوجه فرنگی به گوشت اضافه میکنیم و میگذاریم تا آب گوشت یک ساعت دیگر بپزد
پس از یک ساعت قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و زیره سیاه به آن اضافه می کنیم یا ادویه دلخواه اضافه می کنیم سپس آب گوشت خوش مزه را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو می کنیم .

منبع:http://persiane.ir/Learn-to-cook-tomato-disi.html

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *